پنیر خامه ای بروزرسان کرم فلی کره .jpgکشور مبدا انگلستان پاستوریزه :بله بافت :نرم پنیر خامه ای در ایالات متحده ارزش تغذیه ای در هر 100 گرم: (3.5 اونس) انرژی :1،431 kJ (342 کیلوکالری) کربوهیدرات ها در پنیر خامه ای: 4 گرم چربی پنیر خامه ای: 34 گرم اشباع شده 19 گرم 9 گرم بدون هوای گرم 1 گرم بدون اشباع پروتئین: 6 گرم مواد معدنی در پنیر خامه ای مقدار DV † کلسیم در پنیر خامه ای 10 و 98 میلیگرم دیگر اجزاء مقدار : کلسترول در پنیر خامه ای 110 میلی گرم درصد چربی می تواند متفاوت باشد. واحدها μg = میکروگرام • mg = میلی گرم IU = واحدهای بین المللی † درصد توصیه ها برای بزرگسالان تقریبا تقریبی است. منبع: بانک اطلاعات تغذیه ای USDA فروشگاه آنلاین بروزرسان
پنیر کرم یک پنیر تازه نرم و ملایم است که از شیر و کرم ساخته شده است. [1] [2] تثبیت کننده هایی مانند آدامس لوبیا و کاراژیان به طور معمول در تولید صنعتی اضافه می شوند. [3] اداره غذا و دارو ایالات متحده، پنیر خامه ای حاوی حداقل 33٪ چربی شیر با رطوبت بیش از 55٪ و محدوده pH 4.4 تا 4.9 را تعریف می کند. به طور مشابه، تحت قوانین مواد غذایی و دارویی کانادایی پنیر خامه باید حاوی حداقل 30٪ چربی شیر و حداکثر 55٪ رطوبت باشد. [5] در کشورهای دیگر، متفاوت است و ممکن است به مقدار قابل توجهی از چربی نیاز داشته باشد. [6] خرید آنلاین پنیر خامه ای بروزرسان از فروشگاه آنلاین بروزرسان به طور طبیعی بالغ نشده و به معنای مصرف تازه است، بنابراین از پنیر های نرم دیگر مانند Brie و Neufchâtel متفاوت است. این روش بیشتر در روش طعم، بافت و تولید به بورسین و ماسکارپونون قابل مقایسه است.