nadiaborhan

nadiaborhan

nadiaborhan

nadiaborhan

پنیر خامه ای

پنیر خامه ای بروزرسان
کرم فلی کره .jpg
کشور مبدا انگلستان
پاستوریزه :بله
بافت :نرم
پنیر خامه ای در ایالات متحده
ارزش تغذیه ای در هر 100 گرم: (3.5 اونس)
انرژی :1،431 kJ (342 کیلوکالری)
کربوهیدرات ها در پنیر خامه ای: 4 گرم
چربی پنیر خامه ای: 34 گرم
اشباع شده 19 گرم
9 گرم بدون هوای گرم
1 گرم بدون اشباع
پروتئین: 6 گرم
مواد معدنی در پنیر خامه ای مقدار DV †
کلسیم در پنیر خامه ای 10 و 98 میلیگرم
دیگر اجزاء مقدار :
کلسترول در پنیر خامه ای 110 میلی گرم
درصد چربی می تواند متفاوت باشد.
واحدها
μg = میکروگرام • mg = میلی گرم
IU = واحدهای بین المللی
† درصد توصیه ها برای بزرگسالان تقریبا تقریبی است.
منبع: بانک اطلاعات تغذیه ای USDA فروشگاه آنلاین بروزرسان    
پنیر کرم یک پنیر تازه نرم و ملایم است که از شیر و کرم ساخته شده است. [1] [2] تثبیت کننده هایی مانند آدامس لوبیا و کاراژیان به طور معمول در تولید صنعتی اضافه می شوند. [3]

اداره غذا و دارو ایالات متحده، پنیر خامه ای حاوی حداقل 33٪ چربی شیر با رطوبت بیش از 55٪ و محدوده pH 4.4 تا 4.9 را تعریف می کند. به طور مشابه، تحت قوانین مواد غذایی و دارویی کانادایی پنیر خامه باید حاوی حداقل 30٪ چربی شیر و حداکثر 55٪ رطوبت باشد. [5] در کشورهای دیگر، متفاوت است و ممکن است به مقدار قابل توجهی از چربی نیاز داشته باشد. [6]

خرید آنلاین پنیر خامه ای بروزرسان از فروشگاه آنلاین بروزرسان به طور طبیعی بالغ نشده و به معنای مصرف تازه است، بنابراین از پنیر های نرم دیگر مانند Brie و Neufchâtel متفاوت است. این روش بیشتر در روش طعم، بافت و تولید به بورسین و ماسکارپونون قابل مقایسه است.